Fang dine Twitter quitters

Twitter er efterhånden blevet et et værktøj

Twitter er efterhånden blevet et et værktøj, hvor du ved hjælp af dine tweets og dine followers kan få dit budskab ud til mange.

Men hvad sker der, når du ikke tilfredsstiller dine followers med de budskab du sender?

I langt de fleste tilfælde vil dine tweets bare blive overset i strømmen af tweets, men det er ærgeligt når dine followers ligefrem forlader dig på grund af det du skriver.

Twitter interfacet giver dig ikke mulighed for at se, om det du tweeter om faktisk også bliver læst. Du kan indsætte kampagnekoder på dit tweet, hvis du selv råder over det site, du tweeter om, men ellers har du ingen mulighed for at se om dine followers faktisk værdsætter dine tweets.

Hvordan ved man om en follower stopper med at følge dig?

Qwitter hjælper dig med at holde styr på dine followers. Det er et simpelt værktøj, der sender en mail, hver gang en af dine followers beklageligvis vælger at stoppe med at følge dig.

Du kan således afgøre, om det er dit sidste tweet, den måde du skrev tweeted på eller noget helt andet, der gør at dine followers falder fra.

Dog kan værktøjet som en af de bedste funktioner hurtigt afsløre om dine followers blot er spam bots.

Og dem findes der desværre ofte mange af.

Værktøjet er simpelt at benytte. Gå ind på siden og lad quitter få forbindelse med din twitterkonto. Herefter kommer de respektive informationer, om hvem der ikke længere følger dig, helt automatisk.

Brug Qwitter hvis du ønsker at afdække de personer, eller de bots, der ikke længere følger dig.