Twitter info

Twuffer sæt dine tweets i kø schedule tweets

Twitter er skabt til øjeblikkelig informationsflow hvor nyheder og relevante historier bliver retweetede efterhånden som de sker. Mange virksomhedsprofiler på Twitter er dog som regel rettet mod produktlanceringer og branchenyheder og deltager dermed ikke direkte i en dialog. Der kan derfor være behov for at organisere Tweets, og sætte dem til publisering i fremtiden. Det er nu mligt gennem Twuffer.

Twuffer.com er et lille værktøj, der kan sætte dine tweets i kø. Du kan dermed bestemme hvornår du ønsker, at sende Tweets og sætte en række Tweets til senere publicering, så du dermed konstant opdaterer din Twitterkonto.

Du kan sætte tweets til at blive publiceret i en given måned, på en dag du vælger på et specifikt tidspunkt. Twuffer kan dermed også bruges som en slags bulletin board hvor du annoncerer milepæle eller specielle deadlines i forbindelse med eksempelvis tilbud eller konkurrencer. Du er dermed ikke nød til at være i nærheden af en computer, for at sende en sådan statusmeddelelse.

Twuffer kan dermed være enormt værdifuldt for virksomheder,

Twuffer kan dermed være enormt værdifuldt for virksomheder, hvor der ikke altid er den samme person, der styrer og opdaterer Twitterkontoen. For hyppige bloggere kan Twuffer være et genialt værktøj til at gøre opmærksom på nye blogindlæg, publiceret et stykke ude i fremtiden. Du kan dermed sidde i møde, være til tandlægen eller ligge i solen, mens et nyt indlæg bliver postet og hele dit Twitternetværk, vil via Twuffer og Twitter få besked om det nye indlæg.

Twuffer fungerer som Twitter enormt simpelt. Du indsætter dine fremtidige Tweets, vælger dato og tidspunkt og gemmer. Herefter publiceres din Tweets på det pågældende tidspunkt. Meget simpelt og ligetil. Twuffer – Twitter værktøj til at sende tweets i fremtiden

Der er ingen tvivl om at Twuffer vil blive benyttet af mange fremover det er stadig et forholdsvis nyt værktøj, der dog konstant udvikles. På grund af automatiseringen er det dog også et oplagt værktøj for spammere.

Twitter i Googles søgeresultater?

Det er allerede almindeligt kendt at Twitters søgemaskine fungerer langt hurtigere og mere effektivt end Googles. Twitters søgemaskiner er selvfølgelig afgrænset inden for Twitters poster, men den tid Twitters egen søgefunktion tager for at opdatere sig selv, er ualmindelig meget hurtigere end nogen anden søgemaskine.

Vælger du at søge på et højrelevant emne kan du støt læne dig tilbage og betragte nyhedsstrømmen fra Twitters search funktion ganske som den fungerer i real time.

Udvalget af artikler omkring et vigtigt emne vil dermed oftest bliver hurtigere tilgængeligt via Twitter end gennem eksempelvis Google. Hvis en artikel først skal publiceres gennem andre sociale netværk, og efterfølgende omtales på en række blogs for herefter at blive integreret i Google søgemaskine så kan der nemt gå 12-24 timer før artiklen ranker højt.

Sådan behøves det ikke nødvendigvis at være.

Twitter i Google

Du kan med tilføjelse af et lille script få de seneste resultater fra Google og Twitter ved at at integrere Twitter Search i din browser.

Det kræver at du bruger browseren Firefox og har den lille extension Greasemonkey installeret. Greasemonkey kan give dig en lang række af andre informationer, så du vil hurtigt opleve en værdi, ved at have den extension installeret. Når pluginet er installeret vil du se et lille ikon i din browser bar forestillende en abe.

Herefter skal du installere Twitter results on Google som er et lille addon til Greasemonkey.

Når du herefter benytter Google vil du oven over søgeresultaterne får de 5 seneste nyheder om den pågældende søgeforespørgsel men fra Twitter. De normale søgeresultater vil stadig være tilgængelige nedenunder, men Twitters resultater, vil uden tvivl være langt mere opdaterede især hvis det gælder et højaktuelt emne. (Twitter søgeresultater i Google)

Det lille add on fungerer også ganske udmærket til reputation management for et du på udkig efter et bestemt produkt, eller brand vil det andre Twittere skriver om produktet eller brandet også fremgå af søgeresultaterne.

Det er vel ikke utænkeligt at Google på sin vis, bliver nød til at integrere Twitter i søgeresultaterne

Det er vel ikke utænkeligt at Google på sin vis, bliver nød til at integrere Twitter i søgeresultaterne. Der er allerede mange spekulationer om at Google er nød til at erhverve Twitter, men folkene bag Twitter har allerede sagt nej til at tilbud fra Facebook. Så måske er de heller ikke interesserede i at lade sig opkøbe af Google.

Dermed baner det måske vejen for at Google ganske enkelt, må lade Twitter og de daglige Tweets blive en del af søgemaskinens søgeresultater (SERPs).

Twitter ændrer Title tag for at forbedre SEO

Twitter ændrer Title tag for at forbedre SEO. Twitter bliver indekseret hurtigere og hurtigere i søgemaskinerne og alle de Tweets som du, som bruger, indtaster bliver indekseret og kan efterfølgende findes i søgemaskiner.

Det ved folkene bag Twitter også topresultater i søgemaskinerne betyder som regel en eller anden form for omsætning og den kan og bør man udnytte effektivt.

Hyppigere brugere af Twitter vil fremover opleve at deres Twitterkonto vil ranke højest på en søgning på eget navn. Twitter har netop ændret title tag hos hver eneste bruger, hvilket har en enorm effekt i forhold til søgemaskineoptimering.

Title tag på hver bruger har indtil nu været: Twitter + (brugernavn). Titlen er nu ændret til: Navn + (brugernavn) on Twitter.

Eftersom rigtig mange brugere benytter deres faktiske navn som brugernavn også, betyder det at Twitter begynder at ranke rigtig mange steder i søgemaskinerne.

Det vil uden tvivl have en enorm effekt i forhold til Reputation Management idet Twitter sandsynligvis ville kunne outranke rigtig mange nationale sites.

Spørgsmålet er om søgemaskinerne efterfølgende er nød til at foretaget en justering af resultaterne fra Twitter ligesom det var tilfældet da Twitter blev bedt om at tilføje nofollow til alle udgående links?

For ligesom andre sociale netværk har Twitter pludselig (den har været der længe) fået en enorm værdi og en enorm magt. På samme måde ville ændringer i URLen eller Titlen hos f.eks. LinkedIn eller Facebook hurtigt betyde at de hver især ville kunne optage rankingen fra sider, der udelukkende handler om dig som person.

Find venner og interessante mennesker på Twitter

Hvis du er ny på Twitter og ikke ved hvad du rigtig skal bruge det til, så har vi en glædelig nyhed til dig!
Når du poster tweets på Twitter kan alle dem som følger dig, se din besked. Men det nytter jo ikke så meget hvis du ikke har nogle som følger dig.

En god måde til at få folk til at følge dig på, og en god måde til at finde interessante folk at følge på, er at gå ind på http://www.wefollow.com.

På Wefollow.com har folk kategoriseret deres interesser og brancherelateret deres profiler. Det betyder at du kan søge efter folk med samme interesse som dig, hvilket er en rigtig god måde til at komme i gang med twitter!

Men det bliver endnu bedre Hvis du skriver dine interesser og branche vil folk begynde at følge dig!

Sådan poster du din interesser på Wefollow.com:
Du poster simpelthen bare en tweet og skriver følgende: @wefollow #Fashion #Socialmedia #Books

De kendte på twitter

Twitter er blandt andet hurtigt blevet en stor succes fordi så mange mennesker har taget værktøjet til sig. Twitter har derudover fået en kæmpe skare af såkaldte influenter, som via deres Twitter konto påvirker en lang række personer til at oprette deres egen Twitter konto for at følge influenten.

Det er især rækken af verdenskendte personligheder, der bliver betragtet som influenter. De opnår hurtigt en gigantisk skare af followers og kan dermed påvirke adskillige mennesker dagligt, så længe de undervejs holder sig inden for de 140 tegn.

Rigtig mange af disse personer benytter sig dog af Ghost Twitters, dvs. det er det PR bureau, der repræsenterer den pågældende kunstner eller personlighed, der sørger for at Twitter kontoen bliver opdateret.

“Facebook is like ‘Cheers,’ where everyone knows your nameTwitter is the hipster bar, where you booze and schmooze people.” Annie Colbert Ghost Twitter for Guy Kawasaki, Twitter evangelist (ca. 80.000 followers)

Twitter har set mulighederne i de kendte og er nu på udkig efter en person, der kan nurse og overbevise de kendte om at Twitter, er et fremragende middel til at skabe et hype omkring en person eller et produkt.

Kendte Twittere i Danmark
Herhjemme er det stadig i det små at Twitterkonti for de kendte bliver oprettet og benyttet. Det er stadig hovedsageligt webrelaterede virksomheder, som kan se idéen i og mulighederne i Twitter.

En positiv udvikling kan man dog finde Tweets fra en række politikere kan følges. Mængden af Twittere på Christiansborg vil dog uden tvivl blive øget kraftigt op til næste valg, for ligesom Obama brugte Twitter hyppigt i valgkampen, vil danske politikere også kunne bruge Twitter som markedsføringskanal. Her vil vi også opleve at de Tweets, der udspringer fra de enkelte politikere, vil være skrevet af førnævnte ghost writers.

Vi mangler stadig, at se de kendte personer på Twitter i Danmark. Eller dem vi normalt definerer som kendte (det må være dem, der optager de kulørte blade). De personer som benytter Twitter mest, til den funktion værktøjet reelt er tiltænkt, er stadig personer inden for web relaterede brancher.

Twitter wordpress plugin

Det har været undervejs et stykke tid, men selvfølgelig er det også nødvendigt med et wordpress plugin til Twitter.

Størstedelen af de brugere, der tidligt tog Twitter til sig som en markedsføringskanal, var og er bloggere. Og bloggerpopulationen, der benytter wordpress som generator er uden tvivl den absolut største.

Twitter WordPress pluginet fungerer, som stort set alle andre plugins meget simpelt. Download, aktivér og indsæt dine Twitter oplysninger. Så integreres dine tweets i bloggen, som andre widgets.

Du kan se hvordan Twitter pluginet til WordPress fungerer her til højre under Twitter updates.

Der vil uden tvivl komme en række opdateringer til dette wordpress plugin og mon ikke, at der kommer flere funktionaliteter efterhånden som Twitter bliver endnu mere udbredt.

Derved kommer der som bekendt også flere private udviklere, der begynder at udvikle lignende wordpress plugins.

6 Firefox plugins til Twitter

Der eksisterer allerede et væld af værktøjer, som kan gøre brugen af Twitter lettere og som ganske simpelt kan berige brugen og oplevelsen af Twitter. De fleste af de værktøjer fungerer dog som ekstra software, som du som bruger er nød til at installere, for at få det optimale ud af Twitter.

Hvis du ikke ønsker, at installere denne form for software, kan du med fordel benytte nogle af nedenstående værktøjer, som udelukkende kommer som plugins til Firefox.

1. Tweetbar

Tweetbar fungerer, som andre softwareløsninger som Twitterific og Twirl, men som en integreret del af Firefox. Pluginet fungerer med de meste basale elementer fra Twitter. Du kan poste se de seneste Tweets fra de personer du følger og samtidig holde styr på dine followers.

Tweetbar er meget simpelt og nemt at bruge. Du kan starte Tweetbar direkte fra din browser ved at benytte CTRL Shift T. Her skal du dog være opmærksom på, at denne shortcut kan komme i kambolage med andre programmer.

2. Twitterbar

Twitterbar fungerer på samme måde som Tweetbar, men her kan du styre din Twitter konto via Firefox adressebar. Du kan aktivere Twitterbar via et lille ikon i din browser, eller ved at skrive post og herefter skrive di Tweet.

3. Twitter Line

Dette Firefox plugin fungerer som en lille integration i Firefox. Det giver dig en ekstra værkstøjslinie over det reelle indhold i din browser, hvor Tweets opdateres efterhånden som de foretages.

Twitter Line optager mindre plads end de to ovenstående, men du skal selvfølgelig være rede til at installere en slags ekstra værktøjslinie.

Du kan hente Twitter Line på nettet, eller direkte via Firefox add on center (her er forklaringen dog på kinesisk, så med mindre du er stærk heri, bør du nok benytte sitet for download)

4. Power Twitter

Som navnet antyder giver dette plugin ekstra power til din Twitter konto. Det giver dig ikke ekstra fordele i selve Firefox, men tilføjer yderligere funktioner til din reelle Twitter konto.

Du får med Power Twitter mulighed for at tilføje ekstra funktionaliteter som Flickr og YouTube til din Twitter konto, og giver dig dermed flere muligheder for at få mere ud af din Twitter konto.

Power Twitter makes Twitter better, som udviklerne bag selv udtrykker det.

5. Twitter toolbar

Hvis du ikke allerede har nok af andre værktøjslinier fra andet software, kan du med Twitter Toolbar få en værktøjslinie mere i Firefox, der giver dig nogenlunde de samme muligheder, som du har fra den originale Twitter konto side.

Toolbaren giver dig kun mulighed for at poste Tweets, og du skal således stadig logge ind via Twitter for at holde styr på dine Followers.

6. TwitterFox

TwitterFox fungerer som ganske almindelig Twitter software, men integreret i din Firefox browser. Den minder mest af alt om Twirl og giver dig de samme muligheder. Du kan ikke direkte se dine followers, men se Tweets, Replies og alle direkte beskeder.

Du kan frit og gratis hente alle ovenstående plugins, de giver dig alle yderligere mulighed for at benytte funktionaliteterne i Twitter men vælg den eller de, der passer dig bedst.

TwitterCounter se Twitter statistik

TwitterCounter er et ganske simpelt værktøj, der viser dig hvordan udviklingen har været for din egen Twitter profil over tid. Du får et øjeblikketligt indblik i hvornår du har fået flere eller færre followers.

Du kan på samme måde se hvordan udviklingen har været for andre Twitters konto, se hvornår vedkommende er startet, se hvordan og hvornår vedkommende har fået flere followers og se vedkommendes overall rank.

Du har muligheden for at sammenligne forskellige brugere af Twitter via TwitterCounter og kan dermed også få en oversigt over hvordan udviklingen har foregået.

TwitterCounter kommer derudover med en forudsigelse for hvor mange flere followers du kan forvente at få inden for de næste dage og giver dig din Twitter rank.

TwitterCounter er et lækkert lille værktøj, hvis du er glad for lidt statistik. Værktøjet byder også på en række andre funktioner, som du får glædes af efterhånden som du begynder at benytte Twitter.

http://twittercounter.com/